"Csónakunk megfeneklett végül, a borzalmas tengeri viharban elsüllyedt hajónk utolsó, megmaradt mentőcsónakja. Mindenünk elveszett a katasztrófában, az értéktárgyaink, szeretteink, az életünk. Mint később megtudtuk mi, magunk is elvesztünk, megszűntünk létezni a régi, zord világban, a hullámverés egy új ismeretlen dimenzió partjaira sodort bennünket. A csodák végtelen kiterjedésű szigetére, az ismeretlen és veszéllyel teli, ám ésszel felfoghatatlan gyönyörök földjére. Az elveszett dolgok szigetére. "

 

Az elveszett dolgok szigete! Hamarosan következik, csak itt az oidipusprime.blog.hu-n!

 

Öt bátor űrhajós. Küldetésük új otthont találni a kimerülőben lévő Föld lakosainak. Hihetetlen felfedezést tesznek, életük és ezzel együtt az egész emberiség jövője is veszélybe kerül. Vajon sikerül megmenteniük az emberi fajt? Vajon túlélik azt ami az ismeretlen bolygón vár rájuk? Hamarosan megtudhatjuk!
 

Kiscserkészek! A nagyszerű sorozat folytatódik, csak itt az oidipusprime.blog.hu-n!

 

"Démoni alak emelkedett ki a szoba sarkában megbúvó árnyékok közül. Lehelete megcsapott az ágyamban fekve, a párnát a fejemre szorítva hallottam, ahogy kifordult ínyéről csorgó nyála halkan a padlóra csöppen. Minden ízemben reszketve meghallottam a hangot ami mélyen az agyamba égett annyi évvel ezelőtt. - Mondtam, hogy eljövök érted! - "
 

Ozirisz kutyái, a régen várt folytatás! Hamarosan, csak itt az oidipusprime.blog.hu-n!
 

Kittemberger Kálmán csapdát állított az ismeretlen lénynek, Dak a közeli törzs egyik fekete vadásza óva inti a lény zargatásától. Kitty nem foglalkozik az intéssel. Vajon ez a hiba az életébe kerül? Mi lehet ez a titokzatos lény ami Kongó mocsarait lakja? Vajon fény derül kilétére? Vajon túléli a nagy vadász a találkozást? Megtudhatjuk hamarosan!


Egy szál lándzsával a mokele nyomán, a történet folytatódik csak itt az oidipusprime.blog.hu-n!

 

Tartsanak velünk Márciusban is!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oidipusprime.blog.hu/api/trackback/id/tr841803104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oPPÁRÉ 2010.03.02. 16:19:29

EZMEGMIASZAR???! Mintvalami közszolgálati tv 60 éves kommentátora... de már legalább dátumot csatolnál hozzájuk...:-D Azért várjuk az összeset!;)

WAR89 2010.03.02. 19:20:32

Tűkön ülve:D....
> Régebbi bejegyzések"/>
süti beállítások módosítása